Neem contact op
HOBART NEDERLAND
Pompmolenlaan 12
3447GK WOERDEN
+31 348 462626
Roadmap
Contact
Product vergelijk
Vergelijk producten


Vergelijkingstabel
HOBART

VACATURES & CARRIÈREMOGELIJKHEDEN

Wij zoeken mensen met kennis, passie en creativiteit. U wilt uw enthousiasme delen en een bijdrage leveren in de implementatie van nieuwe oplossingen voor onze klanten. Als u alles gedaan krijgt en stilstand niet accepteert, dan bent u de ideale collega voor ons!

 

scroll down

Ons aanbod

Met meer dan 15 opvolgende succesjaren, overstijgen we elke verwachting en verbazen we zelfs onzelf. Onze visie is "wassen zonder water". Dit ambitieuze doel kunnen we alleen bereiken met teamwork.

Bent u klaar om toekomst gerichte taken en uitdagen aan te gaan? Bent u bereid om continu nieuwe dingen te leren?

Zet nieuwe richtlijnen met gegronde kennis en innovatieve ideeën. Wij gaan voor enthousiaste personen met kennis en creativiteit, die bereid zijn een bijdrage te leveren aan nieuwe oplossingen. Als u alles gedaan krijgt en stilstand niet accepteert, dan bent u de ideale collega voor ons!

Samenwerken in een team met een gemeenschappelijk doel bij een innovatief internationaal bedrijf dat marktleider is op zijn vakgebied. Ervaar de unieke experience te werken met team spirit bij HOBART!

3 redenen
om bij ons te werken:

Work-life balance
Wij zetten 'life' hier op de eerste plaats. Wij bieden flexibele werkuren en bieden compensatie voor overuren om te zorgen voor een goede balans tussen uw privéleven en het werk bij HOBART.

Goed salaris
Door gebruik te maken van een collectief CAO, bieden wij niet alleen een goed salaris maar ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Professionele en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden
De persoonlijke ontwikkeling van onze werknemers staat centraal. Als fabrikant van complexe systemen is het voor onze business van levensbelang: Alleen met goed-gekwalificeerde, vrolijke werknemers kunnen wij onze visie "wassen zonder water" bereiken. Wij bieden nieuwe werknemers een uitgebreide inwerkperiode met taakoverdracht, een op maat gemaakt doel-georiënteerd ontwikkelingsplan, talentondersteuning en voldoende promotie mogelijkheden.

Fruit en zuivel
Wij willen dat onze werknemers gezond zijn. Daarom supporten wij een gezonde levensstijl. Bij ons op kantoor staat altijd fruit en zuivel klaar als gezond tussendoortje.

 

Quarter-Century-Club
Loyaliteit betaalt zich uit. Werknemers die meer dan 25 jaar bij HOBART werken worden leden van de Quarter-Century-Club en ontvangen daarmee speciale voordelen als dank voor de loyaliteit.

top