Neem contact op
HOBART NEDERLAND
Pompmolenlaan 12
3447GK WOERDEN
+31 348 462626
Roadmap
Contact
Product vergelijk
Vergelijk producten


Vergelijkingstabel
HOBART
Oplossingen voor het reinigen en drogen van herbruikbare bekers en reusables
Wat zijn de key factoren bij het behalen van een goed wasresultaat? Slimme technologie en de juiste apparatuur. Met de oplossingen van HOBART kunt u eenvoudig uw herbruikbare bekers en reusables reinigen en drogen. Altijd een betrouwbare hygiëne.

Oplossing voor bekers wassen in een voorlader

HET SUCCESVOLLE CONCEPT:

PREMAX GP / FP met ingebouwde TOP-DRY droger, welke uniek is op de markt.
+ Wasrek voor herbruikbare kunststof bekers - 25 bekers per wasbeurt
+ Insert voor deksels - 16 deksels per wasbeurt
+ HYLINE  naglansmiddel voor kunststof HLP-7000

Lees meer

Kunststof bekers reinigen en drogen met een doorschuif vaatwasmachine

Externe additionele droging maakt een HOBART doorschuif vaatwasmachine geschikt voor kunststof bekers. 100% droog is essentieel voor hygiëne, maar kunststof bekers en andere reusables drogen niet zo goed als porselein. De additionele externe droger is klaar in 120 seconden.

Meer informatie?

Vul dan hier het aanvraagformulier in

 

Kunststof bekers reinigen en drogen met een Transportband Vaatwasmachine

De HOBART FUX machine is ideaal voor het reinigen en drogen van herbruikbare bekers tijdens of na grote evenementen. De beste wasprestaties tegen de laagste operationele kosten. Als het gaat om een grote capaciteit en vergaande eisen, dan is de FUX transportband vaatwasmachine de ideale partner bij het wassen van kunststof bekers.

Lees meer

Oplossing voor het wassen van flessen met een voorlader

Bij het reinigen van karaffen en flessen zijn hygiëne en flexibiliteit erg belangrijk. Onze oplossing is in elke branche en met elke HOBART voorlader toepasbaar. Het flessenwassysteem van HOBART zet je in een HOBART voorlader en brengt veel voordelen.
Simply clean.

Lees meer

Voorlader voor het reinigen en drogen van reusables

Herbruikbare bowls, deksels, bakjes en kratten gemaakt van kunststof helpen bij een beter milieu. Het voorkomt een berg aan afval van verpakkingsmaterialen. Veel ondernemers stappen dan ook over op reusables en dat brengt een uitdaging met zich mee op het gebied van reiniging en droging. De innovatieve oplossingen van HOBART zorgen voor de juiste technologie. De reusables kunnen eenvoudig afgewassen en gedroogd worden in een voorlader, met onze speciale wasrekken voor reusables, de Top-Dry techniek en het HYLINE naspoelmiddel voor kunststof.

Meer informatie?

Vul eenvoudig het aanvraag formulier in

 

Doorschuif vaatwasmachine voor het reinigen van herbruikbaar servies

Externe additionele droging maakt een HOBART doorschuif vaatwasmachine geschikt voor kunststof bekers. 100% droog is essentieel voor hygiëne, maar kunststof bekers en ander herbruikbaar servies drogen niet zo goed als porselein. De additionele externe droger is klaar in 120 seconden.

Meer informatie?

Vul dan het aanvraagformulier in

 

Reusables reinigen en drogen met een Transportband Vaatwasmachine

De HOBART FUX machine is ideaal voor het reinigen en drogen van reusables tijdens of na grote evenementen. De beste wasprestaties tegen de laagste operationele kosten. Als het gaat om een grote capaciteit en vergaande eisen, dan is de FUX transportband vaatwasmachine de ideale partner bij het wassen van reusables.

Meer informatie?

Vul hier het aanvraag formulier in!

 

Naglansmiddel voor kunststof

Het HYLINE naglansmiddel HLP-7000 is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van kunststof en zorgt voor een zeer goede afloop van water op kunststof bekers en borden. Het maakt de materialen hierdoor snel en vlekvrij droog. Het naglansmiddel is geurloos.

Naar de HYLINE vaatwasmiddelen

top