Neem contact op
HOBART NEDERLAND
Pompmolenlaan 12
3447GK WOERDEN
+31 348 462626
Roadmap
Contact
Product vergelijk
Vergelijk producten


Vergelijkingstabel
HOBART

Geïntegreerd management systeem

Het efficient gebruik van grondstoffen voor productie van onze producten heeft altijd prioriteit gehad bij HOBART. Mogelijke optimalisatie in het gebruik van water, energie en wasmiddelen staat centraal in de meest belangrijke eigenschappen van onze machines en is een essentiële factor voor onze klanten.

Een Integrated Management System (IMS) werd in 2013 geïntroduceerd om meer aandacht te kunnen geven aan de bescherming van het milieu. Het is gebaseerd op de structuur van het ISO 9001 Quality Management System, die bestaat sinds 1996 en het omvat de twee certificaten ISO 14001 (environment management) en ISO 50001 (energy management).

Met specifieke analyses en het monitoren van milieu en energie relevante variabelen kunnen we de jaarlijks herziene (versterkte) duurzaamheidsdoelen behalen. Het inzicht resulteert in beïnvloeding van het continue verbeteringsproces. TÜV certificaten, reguliere interne audit reports en de jaarlijkse auditing van onze systemen vormen de basis voor de herziening van de opgestelde doelen en eisen.

top