Neem contact op
HOBART NEDERLAND
Pompmolenlaan 12
3447GK WOERDEN
+31 348 462626
Roadmap
Contact
Product vergelijk
Vergelijk producten


Vergelijkingstabel
HOBART

Netwerk

Promoot samenwerking - creëer een toekomst:

In nauwe samenwerking met professionele beroepsverenigingen willen we de hervorming van het keukenbedrijf voortzetten, processen optimaliseren en de normen verbeteren.

 

NVLG - Nederlandse Vereniging van Leveranciers van Grootkeukentechniek

De Nederlandse Vereniging van Leveranciers van Grootkeukenapparatuur (NVLG) vertegenwoordigt fabrieken, importeurs, projectbedrijven en servicebedrijven op het gebied van grootkeukenapparatuur die actief zijn op de Nederlandse markt. In de brancheorganisatie voor grootkeukenapparatuur zijn ca 50 bedrijven verenigd.

Lees meer

 

KIWA

Kiwa is een onafhankelijke organisatie die hooggekwalificeerde certificering verzorgt. Kiwa creëert vertrouwen in uw organisatie, producten, diensten, processen, managementsystemen en medewerkers door de kwaliteit van alles wat u doet zichtbaar en meetbaar te maken. Zo helpt Kiwa u de kwaliteit te verbeteren.

Bekijk certificaat

 

FCSI – Food service Consultant Society International

foodservice Consultant Society International (FCSI) is een wereldwijde toonaangevende vereniging van foodservice consultants. Met ruim 1450 leden in 45 landen is de vereniging een wereldwijd platform voor de belangrijkste consultants op het terrein van foodservice faciliteiten voor horecabedrijven, de institionele markt, zoals ziekenhuizen, zorginstellingen, penitentiaire inrichtingen, scholen en bedrijfscatering.

Lees meer

 

top