Neem contact op
HOBART NEDERLAND
Pompmolenlaan 12
3447GK WOERDEN
+31 348 462626
Roadmap
Contact
Product vergelijk
Vergelijk producten


Vergelijkingstabel
HOBART

Global Marine

Vaatwassen

U heeft de keuze uit verschillende modellen van de grootste merken PREMAX (Made in Germany) of ADVANSYS (Made in USA). HOBART biedt de meest innovatieve, effectieve en efficiënte vaatwas oplossingen voor elke marine toepassing.

 

scroll down

Glazen- en vaatwasmachines

Een voorlader of een doorschuif model geschikt voor één rek met tafelwerk, of een doorschuif model met een dubbele rekcapaciteit als multifunctionele functie, het is de keuze in de opstelling die bepaalt hoe u de beste resultaten gaat behalen.

En als u droge, vlekvrije glazen wilt in uw first class bar, ga dan voor de HOBART PREMAX FP – de enige voorlader die glazen ook droogt. En met toepassing van het HOBART water behandelingssysteem wordt ook een vlekvrij resultaat behaald, hetgeen voorheen onmogelijk was op een schip.

Gereedschappen vaatwasmachines

Met hun geringe vloeroppervlakte zijn de voorlader of doorschuif gereedschappen vaatwasmachines de meest effectieve systemen die beschikbaar zijn. HOBART biedt de beste oplossing om elke pan of elk gereedschap uit de keuken of bakkerij vlekvrij af te wassen.

Transport vaatwas systemen

Een breed assortiment tranportband vaatwasmachines met verschillende bandbreedtes en verschillende opties voor het aantal wastanks. Zo kunnen wij u voorzien van een tailor made oplossing voor de gewenste capaciteit en de beschikbare ruimte.

Voor glazen, borden, pannen en gereedschappen biedt HOBART transportband vaatwasmachines die al jarenlang bewezen hebben te beschikken over de hoogste capaciteit. Meerdere keuzes in transport systemen vanaf 120 cm in lengte tot multiple tank machines met een capaciteit tot 300 rekken per uur staan klaar om elke job gedaan te krijgen.

top