Neem contact op
HOBART NEDERLAND
Pompmolenlaan 12
3447GK WOERDEN
+31 348 462626
Roadmap
Contact
Product vergelijk
Vergelijk producten


Vergelijkingstabel
HOBART

De nieuwe generatie voorladers, nog zuiniger!


HOBART staat gelijk aan innovatie en dat wordt wederom bewezen met de nieuwe generatie glazen- en vaatwasmachines. Uitgerust met tal van nieuwe innovatieve functies (zoals het zelfreinigende wassysteem of de gecombineerde was-/naspoelarm) zorgen de nieuwste glazen- en vaatwasmachines voor een hygiënische, duurzame en slimme wascyclus.

 „WORK SMART, NOT HARD“  is hetgeen waar HOBART voor staat: een combinatie van minimale bedrijfskosten en de eenvoudigste bediening om het afwassen zo simpel mogelijk te maken. Korte wasprogramma's, gegarandeerde wasresultaten alsook een laag water-, energie- en vaatwasmiddel verbruik maken het totaalplaatje compleet.

Zo gebruikt de nieuwe generatie voorladers bij korte en standaardprogramma's slechts 1,8 liter per cyclus en de Eco cyclus (FP) maar slechts 0,8 liter per cyclus!
Dit betekent ook een verdere reductie van het energie- en chemicaliënverbruik.

Verdere innovaties in de nieuwe generatie:

Zelfreinigend wassysteem
Een doordacht systeem: het gecombineerde was- en naspoelsysteem heeft een slimme zelfreiniging van de wasarm bij elke wasbeurt. Vuildeeltjes in de wasarm worden bij de start van het programma weggespoeld. Ook hier staat flexibiliteit hoog in het vaandel: de wasarm kan via het CLIP-IN-systeem met slechts één beweging worden verwijderd en onderhouden. Daarnaast zorgt een zelfreinigend programma elke dag voor een schone binnenkant van de machine. Bij het afpompen van de vaatwasmachine (aan het einde van de dag) start het zelfreinigingsprogramma automatisch: de vuilresten worden direct uit de binnenkant van de vaatwasmachine gespoeld.

VISIOTRONIC-TOUCH-bediening: eenvoudige bediening
Een nieuw uiterlijk: met de VISIOTRONIC-TOUCH-besturing kunnen alle relevante instellingen met één druk op de knop worden geselecteerd. Belangrijke informatie is in één oogopslag beschikbaar.

Andere topkenmerken van de HOBART voorlader vaatwassers:

TOP-DRY drogen: Voor het beste droogresultaat
De actieve en geïntegreerde HOBART TOP-DRY droging zorgt voor een perfect droogresultaat van glazen, borden en hard cups. Aan het einde van het spoelproces zet de vaatwasmachine de vochtige lucht op een uiterst innovatieve manier om in hete droge lucht. Hydro-thermische energieoverdracht noemen we dat. Het is niet nodig om de gewassen vaat daarna nog handmatig te drogen en glazen te poleren. Dit bespaart kostbare tijd en optimaliseert de hygiëne!
Een bijkomend voordeel is dat er bij het openen van de machinedeur geen hinderlijke stoomwolk meer zal ontsnappen. Gasten aan de bar kunnen ongestoord genieten van een drankje.

De innovatieve VAPOSTOP² zuigt met behulp van een ventilator de hete dampen van 60 °C uit de waskamer en voorkomt zo dat stoom ontsnapt bij het openen van de deur.
In totaal wordt er 90% minder stoom in de kamer uitgestoten. Hiermee maak je een einde aan ontsnappende stoomwolken. Dit maakt het veel handiger om de items te verwijderen en gasten aan de bar worden niet gestoord door een ontsnappende stoomwolk.

HOBART SMARTCONNECT APP: De belangrijkste informatie in één oogopslag
De vaatwasmachines zijn eenvoudig te koppelen aan de HOBART SmartConnect-app. Deze handige appp geeft toegang tot uitgebreide informatie over de status van de vaatwasmachines. Deze omvatten bijvoorbeeld machinebezetting, foutmeldingen, hygiënevoorschriften en een bedrijfskostencalculator. Ook biedt de app de mogelijkheid om makkelijk en snel contact op te nemen met de service van Hobart of met een getrainde servicepatner. De app kan tot vijf jaar gratis worden gebruikt.

Gedetailleerde informatie over de nieuwe generatie voorladers vindt u op de productpagina's. Neem gerust voor meer informatie contact met ons op: +31 348 462602

Delen
HOBART NEDERLAND
Pompmolenlaan 12
3447GK WOERDEN
+31 348 462626 Neem contact op
top