Neem contact op
HOBART NEDERLAND
Pompmolenlaan 12
3447GK WOERDEN
+31 348 462626
Roadmap
Contact
Product vergelijk
Vergelijk producten


Vergelijkingstabel
HOBART

Optimaliseer je hygiëne met Hobart's reusable vaatwasoplossingen

Voor het hygiënisch reinigen én drogen van herbruikbaar kunststof heeft vaatwasspecialist Hobart een speciaal productassortiment ontwikkeld dat is geoptimaliseerd voor de speciale eisen van kunststofproducten. Om de processen soepel te laten functioneren, zijn verschillende factoren nodig.

"Om een hygiënisch veilig was- en droogresultaat voor herbruikbaar kunststof bekers of voedselverpakkingen te bereiken, moeten de vaatwasmachine, het vaatwasrek en de chemicaliën op elkaar worden afgestemd", legt Manfred Kohler, Managing Director Sales & Production, uit. "We hebben onze decennialange ervaring met kunststofreiniging voor industriële klanten gebruikt om een breed scala aan producten te ontwikkelen rond het onderwerp herbruikbare producten - met succes."

Met onze oplossingen maken we het je eenvoudig om herbruikbaar kunststof te reinigen én te drogen, om zo aan de wettelijke vereisten te voldoen. Daarnaast bespaar je met onze resuable vaatwasoplossingen kostbare tijd en optimaliseer je de hygiëne.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie: +31 348 462602

Bekijk hier onze vaatwasoplossingen


Delen
HOBART NEDERLAND
Pompmolenlaan 12
3447GK WOERDEN
+31 348 462626 Neem contact op
top