Neem contact op
HOBART NEDERLAND
Pompmolenlaan 12
3447GK WOERDEN
+31 348 462626
Roadmap
Contact
Product vergelijk
Vergelijk producten


Vergelijkingstabel
HOBART

Hobart's innovatieve kracht erkend

Hobart's doorschuif vaatwasmachine met externe droger voor herbruikbaar kunststof, heeft de German Innovation Award ontvangen, alweer de derde prijs dit jaar. De droogoplossing ontvangt de "Special Mention" award in de categorie "Excellence in B2B – Retail & Trade Solutions".


Het aanbieden van herbruikbare kunststof bekers is vanaf 1 juli 2023 verplicht voor consumptie onderweg en dat brengt hygiënische uitdagingen met zich mee! Voor hygiënisch reinigen en drogen van herbruikbaar kunststof heeft vaatwastechnologiespecialist Hobart een speciaal productassortiment ontwikkeld dat is geoptimaliseerd voor de speciale eisen van kunststofproducten. Om de processen soepel te laten functioneren, zijn verschillende factoren nodig.

Upgraden in plaats van nieuwe aanschaf
Het externe droogsysteem voor herbruikbaar kunststof van HOBART biedt een optimale oplossing voor het drogen van herbruikbare voedselverpakkingen en bekers. Hiermee kunnen voedselverpakkingen en bekers in slechts 120 seconden worden gedroogd. Naast functionaliteit en snelheid scoort de externe droger ook punten op het gebied van aanschafkosten: bestaande doorschuif vaatwasmachines kunnen er eenvoudig mee worden geüpgraded, zodat er geen compleet nieuwe vaatwasmachine hoeft worden gekocht.

"Om een hygiënisch veilig was- en droogresultaat voor herbruikbaar servies te bereiken, moeten de machine, het vaatwasrek en de chemicaliën op elkaar worden afgestemd", legt Manfred Kohler, Managing Director Sales & Production, uit. "We hebben onze decennialange ervaring met kunststofreiniging voor industriële klanten gebruikt om een breed scala aan producten te ontwikkelen rond het onderwerp herbruikbare producten - met succes."

De prijs die innovatie zichtbaar maakt
De German Innovation Award eert innovatieprestaties die door hun toegevoegde waarde nieuwe wegen inslaan. Dit kunnen producten en diensten zijn uit verschillende industrieën. De focus ligt altijd op de gebruikerservaring: oplossingen die het leven makkelijker maken en bijdragen aan een betere toekomst. De prestigieuze prijs wordt sinds 1953 jaarlijks uitgereikt door de German Design Council en eert design-, merk- en innovatieprestaties van internationaal belang.

Ga voor meer informatie naar Reinigen reusables | HOBART

Delen
HOBART NEDERLAND
Pompmolenlaan 12
3447GK WOERDEN
+31 348 462626 Neem contact op
top