Neem contact op
HOBART NEDERLAND
Pompmolenlaan 12
3447GK WOERDEN
+31 348 462626
Roadmap
Contact
Product vergelijk
Vergelijk producten


Vergelijkingstabel
HOBART

Reusables reinigen in de FTPi Transportbandvaatwasmachine

SwapBox is een herbruikbare verpakkingsservice die is gebouwd op een zero-waste visie en biedt een washing as- a- services voor bedrijven die herbruikbare containers nodig hebben of al hebben en op zoek zijn naar een waspartner op commerciële schaal. HOBART heeft speciaal voor SwapBox een wasstraat op maat ontworpen en geplaatst die herbruikbaar kunststof bekers en verpakkingen, zogenaamde reusables, reinigt én droogt. De Premax FTPi transportbandvaatwasmachine is uitgerust met een multifunctionele transportband en kan in korte tijd grote hoeveelheden reusables reinigen én drogen.

De krachtige efficiënte droogzones zorgen ervoor dat ook de laatste waterdruppels via 4D droging de reusables verlaten. Hierdoor komen de gewassen reusables kurkdroog van de band waardoor ze direct gestapeld en opgeslagen kunnen worden.

De serie FTPi bestaat uit verschillende modules. Voorwas, hoofdwas, droging en neutrale zones worden voor iedere klant specifiek gecustomiseerd om het beste gebruiksgemak, de laagste operationele kosten en de beste wasprestaties te kunnen garanderen. Het warmteterugwinningssyteem vermindert het energieverbruik van het toevoerwater.


Delen
HOBART NEDERLAND
Pompmolenlaan 12
3447GK WOERDEN
+31 348 462626 Neem contact op
top