Neem contact op
HOBART NEDERLAND
Pompmolenlaan 12
3447GK WOERDEN
+31 348 462626
Roadmap
Contact
Product vergelijk
Vergelijk producten


Vergelijkingstabel
HOBART

HOBART WINT HORECAVA INNOVATION AWARD

Met de nieuwe PREMAX TOP-DRY vaatwasmachines heeft HOBART de Horecava Innovation Award gewonnen in de categorie Equipment & Services!


Het winnen van de Horecava Award is zeer bijzonder want maar liefst 189 innovaties waren dit jaar ingezonden, een record aantal. Zestien daarvan werden genomineerd na een eerste jury-ronde. In een tweede ronde mochten de gelukkigen hun product pitchen en vragen beantwoorden.

De Award geeft aan dat HOBART weet wat haar klanten willen en steeds met nieuwe technieken klanten nog beter kan helpen.

De winnende TOP-DRY techniek zet vochtige lucht op een innovatieve manier om in hete droge lucht. Hierdoor komen de glazen niet alleen poleervrij, maar ook kurkdroog uit de glazenwasmachine. Vooral dat laatste is innovatief. “Gegarandeerd een poleervrij en kurkdroog resultaat. Maakt een einde aan natte glazen en vervelend ontsnappende warme damp in de (spoel)keuken”, aldus de jury.

Commercieel directeur Rob Batteljée is opgetogen met het winnen van de Award; "innovativiteit is één van de belangrijkste kernwaarden in ons bedrijf, wij zijn dan ook verheugd dat dit door onafhankelijke partijen wordt erkend en beloond. De Award komt bij ons op een speciaal plekje te staan!"

De Horecava is dé grootste, innovatieve en inspirerende vakbeurs in Nederland voor horecaprofessionals in de foodservice-industrie, gehouden van 7 tot en met 10 januari 2019 in Amsterdam RAI.

 

Delen
HOBART NEDERLAND
Pompmolenlaan 12
3447GK WOERDEN
+31 348 462626 Neem contact op
top