Neem contact op
HOBART NEDERLAND
Pompmolenlaan 12
3447GK WOERDEN
+31 348 462626
Roadmap
Contact
Product vergelijk
Vergelijk producten


Vergelijkingstabel
HOBART

HOBART Glazenwasmachine TOP DRY genomineerd!


  • De genomineerden voor de Horecava Innovation Awards 2019 zijn bekend gemaakt. Met trots kunnen wij vermelden dat de HOBART glazenwasmachine GPC-ROI met TOP DRY is genomineerd in de categorie equipment & services!
  • De categorie equipment & service bevat producten/systemen die het werk voor ondernemers en medewerkers vergemakkelijken, verlichten, verminderen, bespoedigen of veraangenamen; Technieken die zorgen voor betere kwaliteit van het horecaproduct.

Perfect poleervrij & droog!
Met de glazenwasmachine inclusief ingebouwde osmose heeft de horecaondernemer een poleervrij & droog resultaat. Na het wasprogramma wordt vochtige lucht op een uiterst innovatieve manier omgezet in hete droge lucht (hydro-thermische energieoverdracht). Aangezien er  geen vocht meer achterblijft in de waskamer, blijven er geen druppels meer achter op de glazen. Hierdoor is het niet langer nodig om glazen te poleren en te laten drogen. De voordelen zijn evident; minder personeelskosten, minder glasbreuk, minder afzetruimte, meer tijd voor de gast en bovenal schoner glaswerk.

Washsmart App
De prestaties van de TOP DRY glazenwasmachine kunnen worden uitgelezen met de Washsmart app op de telefoon. Zo houdt je als ondernemer het overzicht over de status van de machine.

Uitreiking tijdens Horecava 2019
HOBART één van de kanshebbers. De prijsuitreiking voor de Horecava Innovation Award is tijdens de Horecava. (7 t/m 11 januari 2019) Hobart is uiteraard aanwezig tijdens deze beurs. De glazenwasmachine wordt werkend gedemonstreerd in hal 2 op standnr. 02.111.

Delen
HOBART NEDERLAND
Pompmolenlaan 12
3447GK WOERDEN
+31 348 462626 Neem contact op
top