Neem contact op
HOBART NEDERLAND
Pompmolenlaan 12
3447GK WOERDEN
+31 348 462626
Roadmap
Contact
Product vergelijk
Vergelijk producten


Vergelijkingstabel
HOBART

NIEUW! voorlader glazen- en vaatwasmachines generatie 2018

Vanaf nu verkrijgbaar om het afwassen nog makkelijker te maken!

Hobart FX

Nieuw display met Touchscreen, perfecte droogresultaten dankzij TOP-DRY, afwassen 4.0 met de App WASHSMART: De innovatieve glazen- en voorlader vaatwasmachines van HOBART hebben veel nieuws te bieden. „WORK SMART, NOT HARD“  is hetgeen waar de nieuwe machines voor staan: een combinatie van minimale bedrijfskosten en de eenvoudigste bediening om het afwassen zo simpel mogelijk te maken. Korte wasprogramma's, gegarandeerde wasresultaten alsook een laag water-, energie- en vaatwasmiddel verbruik maken het totaalplaatje compleet.

TOP-DRY voor gegarandeerd droge glazen!

Met een osmose-installatie komen de glazen weliswaar volledig vlekvrij uit de machine, ze zijn nog altijd drijfnat. Daarvoor is nu de oplossing; de nieuwe TOP DRY glazenwasmachine zet de vochtige lucht op een uiterst innovatieve manier om in hete droge lucht. Hydro-thermische energieoverdracht noemen we dat. Aangezien er op die manier geen vocht meer achterblijft in de waskamer, blijven er geen druppels meer achter op de glazen. Een bijkomend voordeel is dat er bij het openen van de machinedeur geen hinderlijke stoomwolk meer zal ontsnappen. Gasten aan de bar kunnen ongestoord genieten van een drankje.

WASHSMART App
De vaatwasmachines zijn eenvoudig te koppelen aan de HOBART WASHSMART APP. Deze handige app geeft toegang tot belangrijke machine informatie, zoals onderhoudsintervallen, hygiënegegevens en het verbruik van water, chemie en energie. Ook biedt de app de mogelijkheid om makkelijk en snel was- en naglansmiddel te bestellen of contact op te nemen met de HOBART klantenservice.

De nieuwe glazen- en voorlader vaatwasmachines zijn vanaf nu verkrijgbaar!

Delen
HOBART NEDERLAND
Pompmolenlaan 12
3447GK WOERDEN
+31 348 462626 Neem contact op
top