Neem contact op
HOBART NEDERLAND
Pompmolenlaan 12
3447GK WOERDEN
+31 348 462626
Roadmap
Afdelingen
Verkoop
Contact
Product vergelijk
Vergelijk producten


Vergelijkingstabel
HOBART

Reusables reinigen én drogen bij poppodium Metropool

Metropool is het eerste boven stedelijke poppodium van Nederland dat programmeert in meerdere Twentse gemeentes, maar ook participeert in andere culturele evenementen in de regio.

Door de aankomende verplichting, om herbruikbare producten aan te bieden voor consumptie ter plaatse, verruilt ook Metropool de plastic wegwerp bekers voor herbruikbare kunststof bekers.

Het hygiënisch reinigen en drogen van deze herbruikbare bekers is een serieuze uitdaging, met name het drogen van herbruikbaar kunststof. Na het inventariseren van de knelpunten, eisen en wensen was de PRREMAX AUPL doorschuif vaatwasmachine en het externe droogsysteem van Hobart de oplossing voor Metropool.

Zonder droging komen herbruikbare kunststof bekers kletsnat uit de vaatwasmachine en kun je ze niet stapelen en opslaan. Ziektekiemen kunnen zich snel verspreiden als er restvocht achterblijft in de bekers. Het externe droogsysteem van Hobart biedt een optimale oplossing voor het perfect hygiënisch drogen van herbruikbaar kunststof. Door het externe droogsysteem naast de PREMAX AUPL vaatwasmachine te plaatsen, kan Metropool de herbruikbare bekers na het hygiënisch reinigen ook hygiënisch drogen in slecht 120 seconden. Op die manier kan Metropool hun herbruikbare bekers veilig en snel stapelen en opslaan.

De externe droger van Hobart is zowel bij een nieuwe vaatwasmachine als achteraf bij een bestaande vaatwasmachine een oplossing. Naast de herbruikbare bekers kan Metropool uiteraard ook nog steeds hun ‘gewone’ vaat in de AUPL doorschuif vaatwasmachine, waarbij voorspoelen door het innovatieve filtersysteem overbodig is, reinigen.

Op zoek naar meer informatie m.b.t. de verwerking van reusable bekers? Neem gerust contact op!
 +31 348 462602

Delen
HOBART NEDERLAND
Pompmolenlaan 12
3447GK WOERDEN
+31 348 462626 Neem contact op
top