Neem contact op
HOBART NEDERLAND
Pompmolenlaan 12
3447GK WOERDEN
+31 348 462626
Roadmap
Kantoor & Service
Contact
Product vergelijk
Vergelijk producten


Vergelijkingstabel
HOBART

Kitchen Innovation Award en Golden Award voor HOBART's herbruikbare droogoplossing

De doorschuif vaatwasmachine met externe droger voor herbruikbare kunststof bekers en voedselverpakkingen ontving de Kitchen Innovation Award en de Golden Award, die de meest populaire nieuwe producten in de categorie gastronomie en commerciële keukenapparatuur eert.


In het kader van de herbruikbare aanbiedingsplicht per juli 2023, zijn veel spelers in de Horeca verplicht om herbruikbare bekers en voedselverpakkingen aan te bieden. Voor hygiënisch reinigen en drogen heeft HOBART, specialist in vaatwastechnologie, een speciaal productassortiment ontwikkeld dat is geoptimaliseerd voor de het reinigen én drogen van kunststofproducten. Met name het drogen van herbruikbaar kunststof is een grote uitdaging.

Upgraden in plaats van een nieuwe aankoop
De externe droger voor herbruikbaar servies van HOBART biedt een optimale oplossing voor het perfect drogen van herbruikbare bekers en voedselverpakkingen. Hiermee kunt u uw kunststof bekers of voedselverpakkingen in slechts 120 seconden drogen.

Naast functionaliteit en snelheid scoort de extern drogen ook punten qua aanschafkosten: bestaande doorschuifvaatwasmachines kunnen er eenvoudig mee worden geüpgraded, zodat er geen compleet nieuwe aankoop hoeft te worden gedaan. Vanwege al deze voordelen werd extern drogen voor herbruikbaar servies op 4 februari bekroond met de "Kitchen Innovation Award 2023" en de "Golden Award – Best of the Best" in de categorie horecaapparatuur – elektrische apparaten.

Kitchen Innovation Award
De felbegeerde consumentenprijs is een waardevol certificaat in de hele branche dat de erkenning door de consument weerspiegelt van de innovatieve kracht van de bekroonde bedrijven. Criteria als innovatie, productvoordelen, hoge functionaliteit, gebruiksgemak, ergonomie en hygiëne staan op de voorgrond. De initiatiefnemers van de Kitchen Innovation Award zijn ontworpen als een consumentenprijs en willen de behoeften van consumenten vastleggen, op behoeften gebaseerde productinnovaties promoten en bijzonder consumentvriendelijke producten benadrukken.

Het bijzondere: De wedstrijd kenmerkt zich door het meerfasenselectieproces. Deze omvatten de nominatie, een daaropvolgend consumentenonderzoek en de toekenning van prijzen.  

Meer informatie over HOBART's oplossingen voor het reiningen én drogen van herbruikbaar kunststof

Delen
HOBART NEDERLAND
Pompmolenlaan 12
3447GK WOERDEN
+31 348 462626 Neem contact op
top