Neem contact op
HOBART NEDERLAND
Pompmolenlaan 12
3447GK WOERDEN
+31 348 462626
Roadmap
Kantoor & Service
Contact
Product vergelijk
Vergelijk producten


Vergelijkingstabel
HOBART

HOBART tweemaal genomineerd!


HOBART’s oplossing voor het reinigen én drogen van reusables is tweemaal genomineerd. Het concept is genomineerd voor de Horecava Innovation Award in de categorie equipment & services en voor de Duurzaamheid Award Karel de Vos!

De categorie equipment & service bevat producten/systemen die het werk voor ondernemers en medewerkers vergemakkelijken, verlichten, verminderen, bespoedigen of veraangenamen; Technieken die zorgen voor betere kwaliteit van het horecaproduct. De Karel de Vos Award draait om vakmanschap, maatschappelijk ondernemen, vernieuwing en passie.

Genomineerde concept HOBART
Door het verbod op wegwerp plastic (sup-regelgeving) gaat de horeca per juli 2023 gebruik maken van herbruikbare kunststof bekers en voedselverpakkingen. Hierdoor hoeft er veel minder kunststof geproduceerd te worden en komt er minder plastic in de natuur terecht. Het wassen en bovenal drogen van herbruikbare kunststof bekers kent een aantal aanvullende uitdagingen t.o.v. consumptiematerialen zoals porselein, glaswerk en bestek. Zo is kunststof erg licht en, afhankelijk van het materiaalsoort, gedraagt het zich anders tijdens het reinigingsproces. Daarnaast heeft kunststof een zeer slechte zelfdrogende eigenschap waardoor het nagenoeg niet uit zichzelf droogt.

Voor het hergebruik van kunststof voor consumptie is een goede hygiëne reiniging én droging van essentieel belang. De innovatieve oplossingen van HOBART zorgen voor de juiste hygiëne. Met de FP voorlader vaatwasmachine met ingebouwde droogtechniek, het speciaal ontworpen wasrek voor hergebruik en het speciale kunststof naglansmiddel, kunnen herbruikbare kunststof bekers en voedselverpakkingen eenvoudig worden gereinigd én gedroogd. Zodat ze direct klaar zijn voor hergebruik of gelijk kunnen worden gestapeld en opgeslagen

Het concept van HOBART maakt het hergebruiken van kunststof bekers en voedselverpakkingen mogelijk, op de meest duurzame manier. Zo is voor het hygiënisch wassen van een herbruikbare beker slechts 0,04 liter water nodig. Door gebruik te gaan maken van reusables verminderen we de afvalberg en werken we samen aan een beter milieu. Naast het reinigen van herbruikbaar kunststof kan de FP vaatwasmachine ook de gewone vaat wassen. 

Het concept van HOBART wordt tijdens de Horecava uitgebreid toegelicht op stand 02.111.

 

Delen
HOBART NEDERLAND
Pompmolenlaan 12
3447GK WOERDEN
+31 348 462626 Neem contact op
top