Neem contact op
HOBART NEDERLAND
Pompmolenlaan 12
3447GK WOERDEN
+31 348 462626
Roadmap
Kantoor & Service
Contact
Product vergelijk
Vergelijk producten


Vergelijkingstabel
HOBART

TLW wint German Innovation Award 2021


HOBART is voor de ontwikkeling van de TLW beloond met de German Innovation Award 2021 in de categorie “Excellence in Business to Business – Retail & Trade solutions”.

De German Innovation Award wordt jaarlijks uitgereikt door de Duitse “Raad van vormgeving“ en erkent design-, merk- en productinnovaties van internationaal belang. Met 680 inzendingen won HOBART van een groot aantal concurrenten.

De Two Level Washer (TLW) is de eerste professionele vaatwasmachine ter wereld met een tweede waskamer waarin tegelijkertijd kan worden gewassen. Of het nu borden, koffiekopjes of GN-schalen zijn - met de TLW kunt u niet alleen de capaciteit vergroten, maar bent u ook flexibeler. Want alle soorten vaat kunnen tegelijkertijd worden afgewassen.

Met de verhoging van de capaciteit per wasbeurt belooft HOBART het dagelijkse werk van het afwaspersoneel veel gemakkelijker te maken. Bovendien is de vaatwasser niet alleen capaciteit verhogend, maar ook ruimtebesparend en daarom ideaal voor kleinere keukens. Want ondanks de tweede waskamer, neemt de TLW door zijn compacte ontwerp niet meer ruimte in beslag dan een gewone doorschuif vaatwasmachine.

De jury
De jury bestaat uit onafhankelijke, interdisciplinaire experts uit de industrie, wetenschap, instellingen en financiën. De inzendingen worden beoordeeld op de criteria innovatie, gebruikersvoordelen en economische efficiëntie. De innovatiestrategie moet rekening houden met aspecten als sociale, ecologische, economische duurzaamheid en het gebruik van energie en hulpbronnen. Factoren als locatie en werkgelegenheidspotentieel, levensduur, marktrijpheid, technische kwaliteit en functie, materialiteit en synergie-effecten spelen ook een beslissende rol in het beoordelingsproces.

Delen
HOBART NEDERLAND
Pompmolenlaan 12
3447GK WOERDEN
+31 348 462626Neem contact op
top